Nr telefonu: 22 843-21-68 Nr faxu: 22-847-20-22

Żywienie


JADŁOSPIS

 

 

 

11.02.2019 -poniedziałek

 

Zupa – Ogórkowa

II danie –  Gulasz wp-woł, kasza jęczmienna, sałatka z pomidorów z cebulą, kompot, owoce.

 

 

12.02.2019 -wtorek

 

Zupa – Pomidorowa z ryżem

II danie –  Kotlet mielony, ziemniaki, surówka żydowska, kompot, owoce

 

 

13.02.2019 – środa

 

Zupa – Rosół z makaronem

II danie –   Kurczak pieczony, ryż brązowy, surówka z kapusty pekińskiej z marchwią i ogórkami, kompot, owoce

 

 

14.02.2019- czwartek

 

Zupa – Krupnik jaglany

II danie –   Kotlet z ryby, ziemniaki, surówka z kapusty kw. z marchwią i jabłkiem, kompot owoce.

 

 

15.02.2019 – piątek

 

Zupa – Jarzynowa

II danie –   Pierogi z serem i truskawkami, polewa jogurtowa, surówka z marchwi i jabłek, kompot, owoce.

 


Opłata za obiady

 

Luty 2019r.

 

/Od 11.02.-28.02.2019r./

 

Wynosi:

14 dni x 9,50 = 133 zł.

 

Żywienie kl. 0

 

 

w m-cu Luty 2019 r.
/od 1.02.- 28.02.2019r./

 

wynosi:

 

20 dni x 11,50 zł = 230 zł
/ od 11.02.-28.02.2019r./

 

wynosi:

14 dni x 11,50 = 161 zł.

 

Opłata przyjmowana będzie w dniu 11.02.19r.

w godzinach 8.00 – 17.00
w pokoju numer 4.

 

 


ZASADY WNOSZENIA OPŁAT ZA POSIŁKI

 

  1. Opłata za 3 posiłki dla oddziałów „0” (śniadanie, obiad, podwieczorek) wynosi 12 zł
  2. Opłata za obiady dla uczniów i personelu szkoły wynosi 10 zł
  3. Opłaty przyjmowane będą w pierwszym dniu każdego miesiąca w godzinach 8.00-17.00
  4. Płatności dokonywać można gotówką oraz przelewem na numer konta:42 1240 6074 1111 0010 4709 5961W tytule przelewu należy podać imię i nazwisko ucznia oraz klasę – konieczne potwierdzenie przelewu.
  5. Nieobecności należy zgłaszać telefonicznie lub SMS pod numer telefonu 698-621-656 nie później niż do godziny 9.00 w dniu nieobecności.
  6.  W przypadku braku wpłaty posiłki nie będą wydawane.