Nr telefonu: 22 843-21-68 Nr faxu: 22-847-20-22

Żywienie



Bokserska 30 oraz Gruszczyńskiego 12

 

Drodzy rodzice od 1 maja w naszej stołówce szkolnej
będzie funkcjonowała aplikacja obiadowa.
”Jem w szkole „
Za jej pośrednictwem, będziecie Państwo mogli
zgłaszać, odwoływać i płacić za posiłki dla Państwa Dzieci .
Uprzejmie proszę o przesłanie zgłoszenia znajdującego
się w załączniku -instrukcje dla rodziców, poprzez
kliknięcie w link.
Jeśli pojawią się kłopototy proszę o kontakt ze mną
690 075 009 Barbara Pietrzyk

Wiesz co jesz – regulamin stołówki – JemWSzkole (edit) (3) (2)

Obsługa systemu JemWSzkole.pl – Instrukcja dla rodziców (2) (2)

OPŁATA OBIADOWA KWIECIEŃ 2022 KLASY 1-8 DRUGIE DANIE I ZUPA 204 ZŁ. (17 DNI )
ZERÓWKACAŁO DZIENNE WYŻYWIENIE 270 ZŁ.(20 DNI )
ZAPRASZAMY JEŚLII POJAWIĄ SIĘ KŁOPOTY Z OBLICZENIEM PŁATNOŚCI PROSZĘ O KONTAKT
BARBARA PIETRZYK 690 075 009
SZANOWNI RODZICE PRZYPOMINAM ,ŻE OPŁATY ZA
OBIADY WYKONUJEMY DO 5 KWIETNIA.

Proszę pamiętać o odliczaniu nieobecności z poprzedniego miesiąca oraz w tytule wpłaty
proszę wpisywać imię nazwisko i klasa dziecka
Pozdrawiam Barbara Pietrzyk
690-075-009

 

MAJ
16.05.2022 – 20.05.2022
 
 
PONIEDZIAŁEK
ZUPA OGÓRKOWA
SPAGHETTI Z SOSEM POMIDOROWYM NAPOLI,
TARTY SER, SŁONECZNIK

WTOREK
JARZYNOWA Z GROSZKIEM ZIELONYM
PAŁKI Z KURCZAKA, KASZĄ BULGUR, SURÓWKA
COLESŁAW
WEGE: KOTLET Z SELERA

ŚRODA
ROSÓŁ Z MAKARONEM
KOTLET JAJECZNY, ZIEMNIAKI GOTOWANE,
MIZERIA

CZWARTEK
WIOSENNA Z ZIEMNIAKAMI I POMIDORAMI
RYBKA W JAJKU Z PIECA, KASZĄ PĘCZAK,
SURÓWKA Z PORA JABŁKA I MARCHEWKI

PIĄTEK
KRUPNIK
RYŻ KOKOSOWY Z JABŁKIEM PRAŻONYM,
JOGURT GRECKI, MARCHEWKA W SŁUPKI.

 

OPŁATA ZA OBIADY DLA UCZNIÓW KLAS 1-3 Z MOŻLIWOŚCIĄ WYBORU SAMEJ ZUPY LUB DRUGIEGO
DANIA
ZUPA – 1ZŁ.
DRUGIE DANIE – 11 ZŁ.
2. PŁATNOŚĆ ZA OBIADY REALIZUJEMY Z GÓRY ,PRZELEWEM
DO 4 DNIA ,KAŻDEGO MIESIĄCA
NA NUMER KONTA
05 1950 0001 2006 0327 4026 0002
WIESZ CO JESZ -USŁUGI CATERINGOWE BARBARA PIETRZYK
3. W TYTULE WPŁATY NALEŻY PODAĆ
SZKOŁA NR. 191
IMIĘ I NAZWISKO
KLASA
W PRZYPADKU WYBORU JEDEGO Z DAŃ ,PROSZE ZAZNACZYĆ W TYTULE WPŁATY NP. ZUPA LUB II DANIE
4. NIEOBECNOŚCI ZGŁASZAMY TYLKO SMS NA NUMER TELEFONU 690-075-009,
NIE PÓZNIEJ NIŻ DO GODIZNY 8.00 RANO
KWOTĘ ZE ZGŁOSZONYCH NIEOBECNOŚCI ODLICZAJĄ PAŃSTWO PRZY OPŁACENIU NASTĘPNEGO
MIESIĄCA,SAMODZIELNIE .
PROSZĘ O POTWIERDZENIE SMS ,ŻE DOKONANO PRZELEWU NA NASTĘPNY OBIADOWY MIESIĄC.
5. WSZYSTKIE INDYWIDUALNE POTRZEBY I ZAPYTANIA PROSZĘ
KIEROWAĆ NA MÓJ NUMER TELEFONU 690-075-009 , SMS (BARBARA PIETRZYK)

 
 

INFORMACJA OBIADOWA DLA RODZICÓW
OPŁATA ZA OBIADY DLA UCZNIÓW KLAS 6-8 Z MOŻLIWOŚCIĄ WYBORU SAMEJ ZUPY LUB DRUGIEGO
DANIA
ZUPA – 1ZŁ.
DRUGIE DANIE – 11 ZŁ.
2. PŁATNOŚĆ ZA OBIADY REALIZUJEMY Z GÓRY ,PRZELEWEM
DO 4 DNIA ,KAŻDEGO MIESIĄCA
NA NUMER KONTA
05 1950 0001 2006 0327 4026 0002
WIESZ CO JESZ -USŁUGI CATERINGOWE BARBARA PIETRZYK
3. W TYTULE WPŁATY NALEŻY PODAĆ
SZKOŁA NR. 191
IMIĘ I NAZWISKO
KLASA
W PRZYPADKU WYBORU JEDEGO Z DAŃ ,PROSZE ZAZNACZYĆ W TYTULE WPŁATY NP. ZUPA LUB II DANIE
4. NIEOBECNOŚCI ZGŁASZAMY TYLKO SMS NA NUMER TELEFONU 690-075-009,
NIE PÓZNIEJ NIŻ DO GODIZNY 8.00 RANO
KWOTĘ ZE ZGŁOSZONYCH NIEOBECNOŚCI ODLICZAJĄ PAŃSTWO PRZY OPŁACENIU NASTĘPNEGO MIESIĄCA,SAMODZIELNIE .
PROSZĘ O POTWIERDZENIE SMS ,ŻE DOKONANO PRZELEWU NA NASTĘPNY OBIADOWY MIESIĄC.
5. WSZYSTKIE INDYWIDUALNE POTRZEBY I ZAPYTANIA PROSZĘ
KIEROWAĆ NA MÓJ NUMER TELEFONU 690-075-009 , SMS (BARBARA PIETRZYK)
6. JEŚLI UCZEŃ CHCIAŁBY WYKUPIĆ W DANYM DNIU POJEYNCZY OBIAD ,MUSI ZGŁOŚCIĆ TO DO 8 RANO ,SMS
A OPŁATĘ MOŻE UIŚCIĆ W OKIENKU OBIADOWYM ,PODCZAS PRZERWY OBIADOWEJ
NA OBIADY ZAPRASZAMY OD PONIEDZIAŁKU DO PIĄTKU,PODCZAS PRZERWY OBIADOWEJ O GODZINIE
12.30 (POSIŁKI BĘDZIE WYDAWAŁ PAN TOMEK.


Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1169/2011 z dnia 25 października
2011 r. w sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat żywności.
Drogi Rodzicu (Opiekunie)!
W naszej kuchni używane są produkty zawierające alergeny pokarmowe i
produkty powodujące nietolerancje pokarmowe, w tym produkty zawierające
„ŚLADOWE ILOŚCI ALERGENÓW” lub „MOGĄCE ZAWIERAĆ ALERGENY”
wymienione w tabeli poniżej:
Lp. Alergen wg
rozporządzenia Produkty
1
ZBOŻA
ZAWIERAJĄCE
GLUTEN
mąka pszenna, płatki owsiane, kukurydziane, kasza manna, kuskus,
kasza jęczmienna, makaron, bułka tarta, kawa inka, groszek ptysiowy,
grzanki, biszkopty, pieczywo białe pszenne, żytnie, bułka pszenna,
otręby, ciasta, kisiel, rodzynki
2 MLEKO mleko, masło, jogurt, ser, twaróg – ser biały, margaryna, śmietana,
maślanka, kefir, kisiel, budyń, wędlina,
3 JAJA jaja, biszkopty, wypieki, ciastka, makaron jajeczny,
4 RYBY ryby surowe – mrożone, przetworzone – konserwy rybne: tuńczyk w
oleju, makrela w pomidorach i w oleju, łosoś w pomidorach i oleju.
5 SOJA grzanki
6 SELER seler jako korzeń i łodyga, wędlina
7 GORCZYCA musztarda, wędlina, produkty mięsne, przyprawa Carry, mieszanki
przypraw.
8 NASIONA
SEZAMU
ziarno sezamowe, masło sezamowe, bułki, wypieki, płatki śniadaniowe,
desery, rodzynki
9 SKORUPIAKI BRAK
10 ORZECHY krem orzechowy do smarowania pieczywa, bakalie, desery, wypieki,
ciasta, wiórki kokosowe,
11 DWUTLENEK
SIARKI
owoce suszone – w szczególności te, które muszą zachować jasny kolor
np. morela,
12 ŁUBINY BRAK
13 ORZESZKI
ZIEMNE
masło arachidowe, bakalie,
14 MIĘCZAKI BRAK
Wykaz produktów jest aktualizowany na bieżąco.