Nr telefonu: 22 843-21-68 Nr faxu: 22-847-20-22

Żywienie


Bokserska 30

20.01.2020 – poniedziałek

Obiad – Zupa – Kalafiorowa z ziemniakami

II danie –Gulasz z udźca indyka, ryż brązowy, surówka z marchwi, pora i kukurydzy, kompot, owoce.

21.01.2020 – wtorek

Obiad – Zupa – Jarzynowa z dynią

II danie – Schab pieczony w sosie własnym, kasza jęczmienna, sałatka z pomidorów z cebulą, kompot, owoce .

22.01.2020 -środa

Obiad – Zupa – Rosół z makaronem

II danie – Kurczak pieczony w ziołach, ziemniaki, fasolka szparagowa z masłem, kompot, owoce.

23.01.2020 – czwartek

Obiad – Zupa – Ziemniaczana z soczewicą

II danie – Ryba w jarzynach z pomidorami, kasza bulgur, ogórki kw. kompot, owoce.

24.01.2020 – piątek

Obiad – Zupa-  Szczawiowa

II – danie – Krokiety z jajkiem i pieczarkami, surówka z kapusty pekińskiej z marchwią, kompot, owoce

Gruszczyńskiego 12

Styczeń

20-24

Poniedziałek Krem warzywny /prażone nasiona

Kotlet mielony z kaczką

Ryz brązowy/Groszek z masełkiem

Woda/ jabłko

Wtorek

 

Zupa Fasolowa z ziemniakami

Naleśniki pełnoziarniste z korzennym jabłkiem /Sos jogurtowy z truskawką

Woda /kanapka  z wege pastą i ogórkiem kiszonym

Środa Krupnik jaglany

Spaghetti pełnoziarniste   z sosem warzywnym

Parmezan/prażone nasiona /Mix sałat /sos jogurtowy z jogurtem greckim

Woda/ koktail jogurtowo-owocowy

 

Czwartek

Rosół z kluseczkami orkiszowymi

Pieczona piers z indyka /sos domowy

Ziemniaki /Sałatka z buraczka i jabłka

Woda/ mandarynka

Piątek Ogó®kowa

Burger rybny

Kasza kus kus /Surówka z marchewki ,z cytryna i jabłkiem

Woda/ chrupiący chlebek z domową konfiturą

ZASADY WNOSZENIA OPŁAT ZA POSIŁKI – BOKSERSKA 30


  • Opłata za obiady
    Styczeń 2020r. (od 07.01. do  31.01.2020r.)wynosi 19 dni x 10,00 zł = 190,00 zł.Żywienie kl. 0

     w  m-cu  Styczeń 2020 r.

    wynosi: 19 dni x 12,50 zł = 237,50 zł

    Opłata przyjmowana będzie w dniu 07.01.2020r. w godzinach 8.00 – 17.00 w pok. nr. 4.

  • Płatności dokonywać można gotówką oraz przelewem na numer konta:

42 1240 6074 1111 0010 4709 5961

W tytule przelewu należy podać imię i nazwisko ucznia oraz klasę. W przypadku wyboru jednego z dań obiadowych proszę zaznaczyć posiłek : zupy lub  II danie – konieczne potwierdzenie przelewu.

  • Nieobecności należy zgłaszać telefonicznie lub SMS pod numer telefonu 698-621-656 nie później niż do godziny 9.00 w dniu nieobecności.
  • W przypadku braku wpłaty posiłki nie będą wydawane.

 

ZASADY WNOSZENIA OPŁAT ZA POSIŁKI – GRUSZCZYŃSKIEGO 12

Odwoływanie obiadów Do godziny 9.00 każdego dnia można zgłosić odwołanie obiadu , wiadomością na numer 690-075-009 ( imię nazwisko + klasa )

Rozliczenie obiadowe:  opłatę obiadową przelwamy z góry za obiadowy miesiąc.

W ostatnim dniu danego okresu rozliczeniowego, przesyłam Państwu rozliczenie obiadowe ,pomiejszone o liczbę nieobecności z poprzedniego miesiąca.

Osoby, które wykupią obiady na cały miesiąc, otrzymują karnety obiadowe .  Jeśli ktoś z Państwa potrzebuje fakturę lub paragon fiskalny,proszę o kontakt .

Płatności na konto bankowe dokonujemy do 3 każdego miesiąca na poniższy numer konta: 05 1950 0001 2006 0327 4026 0002

W tytule dla porządku bardzo proszę wpisywać rodzaj klasy + imię i nazwisko + opłata za miesiąc np. wrzesień 

Można również wykupić pojedyncze II danie lub zupę , w tym dniu trzeba go zamówić i za niego zapłacić w okienku kuchni, Pani Justynie do godziny 9.00 rano

Koszt posiłku II danie i przekąska -9zł. Zupa -1 zł. kontakt: Barbara Pietrzyk basia.iwieszcojesz@gmail.com telefon 690-075-009