Nr telefonu: 22 843-21-68 Nr faxu: 22-847-20-22

Żywienie



Bokserska 30 oraz Gruszczyńskiego 12

JADŁOSPIS 20.11-24.11

Poniedziałek
Soczewicowa z pomidorami.
Makaron fusilli z sosem serowym, gotowany brokuł, prażony słonecznik
Wtorek
Zupa zacierkowa.
Udko z kurczaka, ziemniaki, surówka z kapusty pekińskiej z sosem winegret.
Wege: placki z cukinii.
Środa
Krupnik.
Pierś z kurczaka po chińsku, ryż, miks sałat z kiełkami fasoli mung.
Wege: tofu wędzone w warzywach.
Czwartek
Krem z białych warzyw.
Knedle z mięsem, smażona cebulką, surówka z marchewki z chrzanem.
Wege: knedle z soczewicą
Piątek
Barszcz ukraiński
Racuchy z jabłkiem, mus owocowy, marchew słupki.

Obiad dla dziecka
INSTRUKCJA DLA RODZICÓW DZIECI KLAS 1-5 I ZERÓWKI
Uwaga : Osoby posiadające i korzystające z aplikacji w ubiegłym roku automatycznie przechodzą na kolejny rok szkolny zachowując login hasło oraz breloczki do identyfikacji.
Jeśli brelok się zgubił, trzeba zakupić nowy u Pani Justyny !!! (koszt 5 zł.)
Instrukcja dla osób, które pierwszy raz chcą zapisać dziecko na obiady .
1. Pod numer 690-075-009 wysłać SMS z prośbą o zapisanie dziecka podając:
-imię i nazwisko rodzica, maila rodzica
-imię i nazwisko dziecka
-klasę dziecka
2. Na adres mailowy otrzymacie login i tymczasowe hasło. Po wejściu na stronę
jemwszkole.pl ustalajcie swoje własne hasło, od tego momentu już
można dokonać zakupu obiadu. Dziecko w stołówce szkolnej otrzyma brelok do
identyfikacji konta obiadowego.
Bardzo ważne !!!
Do systemu należy wprowadzić numer breloka, które otrzyma dziecko, jako numer karty (widoczne przy
Państwa danych). Proszę pamiętać, że odwoływanie obiadu w aplikacji do godziny 8.00 rano jest obowiązkowe, jeśli tego nie zrobicie, aplikacja naliczy posiłek i będziecie Państwo musieli za niego zapłacić.

Koszt posiłku w roku szkolnym 2023/2024 klasy 1-5
Cały Obiad(zupa +drugie ) -14zł.
Drugie danie -13 zł.
Sama zupa- 2 zł.
Wyżywienie dla zerówki całodzienne 16,50 zł.

Obiad dla dziecka
INSTRUKCJA DLA RODZICÓW DZIECI KLAS 6-8
Uwaga : Osoby posiadające i korzystające z aplikacji w ubiegłym roku automatycznie przechodzą na kolejny rok szkolny zachowując login i hasło.
Instrukcja dla osób, które pierwszy raz chcą zapisać dziecko na obiady .
1. Pod numer 690-075-009 wysłać SMS z prośbą o zapisanie dziecka podając:
-imię i nazwisko rodzica ,maila rodzica
-imię i nazwisko dziecka
-klasę dziecka
2.Na adres mailowy otrzymasz login i tymczasowe hasło. Po wejściu na stronę
jemwszkole.pl ustalajcie swoje własne hasło, od tego momentu już
można dokonać zakupu obiadu. Proszę pamiętać, że odwoływanie obiadu w aplikacji do
godziny 8.00 rano jest obowiązkowe. Jeśli tego nie zrobicie, aplikacja naliczy posiłek i
będziecie Państwo musieli za niego zapłacić .

Koszt posiłku w roku szkolnym 2023/2024
Cały Obiad(zupa+drugie )-14.zł.
Drugie danie -13 zł.
Sama zupa- 2 zł.

Obiad dla dziecka
INSTRUKCJA DLA RODZICÓW
Aby wykupić obiad szkolny dla dziecka należy :
1. Ze strony szkoły pobrać załącznik z formularzem (zakładka żywienie ) lub pod numer 690-075-009 wysłać SMS z prośbą o przesłanie formularza kontaktowego, podając jednocześnie swojego maila, na którego prześlemy załącznik .
2. Wypełnić formularz i przesłać, stosując się podanej do instrukcji.
3. Otrzymacie login i tymczasowe hasło (może to potrwać 1-2 dni robocze).
4. Po wejściu na stronę jemwszkole.pl ustalacie swoje własne hasło, od tego momentu już można dokonać zakupu obiadu.
5. Prosze pamiętać, że odwoływanie obiadu w aplikacji do godziny 8.00 rano jest obowiązkowe, jeśli tego Państwo nie zrobicie aplikacja naliczy posiłek i będziecie Państwo musieli za niego zapłacić.
6. Dzieci rodziców, którzy w ubiegłym roku korzystali z aplikacji, automatycznie przypisani zostają na następny rok szkolny.
7. Wszystkie nadpłaty jakie są na koncie pomniejszają płatność obiadową w miesiącu wrześniu.

KONTAKT  TELEFONICZNY-AJENT
690-075-009
BARBARA PIETRZYK

Drodzy rodzice od 1 maja w naszej stołówce szkolnej
będzie funkcjonowała aplikacja obiadowa.
”Jem w szkole „
Za jej pośrednictwem, będziecie Państwo mogli
zgłaszać, odwoływać i płacić za posiłki dla Państwa Dzieci .
Uprzejmie proszę o przesłanie zgłoszenia znajdującego
się w załączniku -instrukcje dla rodziców, poprzez
kliknięcie w link.
Jeśli pojawią się kłopoty proszę o kontakt ze mną
690 075 009 Barbara Pietrzyk

Wiesz co jesz – regulamin stołówki – JemWSzkole (edit) (3) (2)

Obsługa systemu JemWSzkole.pl – Instrukcja dla rodziców (2) (2)

ZAPRASZAMY JEŚLI POJAWIĄ SIĘ KŁOPOTY Z OBLICZENIEM PŁATNOŚCI PROSZĘ O KONTAKT
BARBARA PIETRZYK 690 075 009
SZANOWNI RODZICE PRZYPOMINAM, ŻE OPŁATY ZA
OBIADY WYKONUJEMY DO 5 KWIETNIA.

Proszę pamiętać o odliczaniu nieobecności z poprzedniego miesiąca oraz w tytule wpłaty
proszę wpisywać imię nazwisko i klasa dziecka
Pozdrawiam Barbara Pietrzyk
690-075-009

 

PŁATNOŚĆ ZA OBIADY REALIZUJEMY Z GÓRY, PRZELEWEM DO 4 DNIA ,KAŻDEGO MIESIĄCA
NA NUMER KONTA
05 1950 0001 2006 0327 4026 0002
WIESZ CO JESZ -USŁUGI CATERINGOWE BARBARA PIETRZYK AJENT.
W TYTULE WPŁATY NALEŻY PODAĆ
SZKOŁA NR. 191,IMIĘ I NAZWISKO, KLASA.
W PRZYPADKU WYBORU JEDNEGO Z DAŃ, PROSZE ZAZNACZYĆ W TYTULE WPŁATY NP. ZUPA LUB II DANIE.
NIEOBECNOŚCI ZGŁASZAMY TYLKO SMS NA NUMER TELEFONU 690-075-009,
NIE PÓŹNIEJ NIŻ DO GODZINY 8.00 RANO
KWOTĘ ZE ZGŁOSZONYCH NIEOBECNOŚCI ODLICZAJĄ PAŃSTWO PRZY OPŁACENIU NASTĘPNEGO
MIESIĄCA,SAMODZIELNIE .
PROSZĘ O POTWIERDZENIE SMS, ŻE DOKONANO PRZELEWU NA NASTĘPNY OBIADOWY MIESIĄC.
WSZYSTKIE INDYWIDUALNE POTRZEBY I ZAPYTANIA PROSZĘ
KIEROWAĆ NA MÓJ NUMER TELEFONU 690-075-009 , SMS (BARBARA PIETRZYK AJENT)

 
 
 

 

PŁATNOŚĆ ZA OBIADY REALIZUJEMY Z GÓRY, PRZELEWEM
DO 4 DNIA, KAŻDEGO MIESIĄCA NA NUMER KONTA
05 1950 0001 2006 0327 4026 0002
WIESZ CO JESZ-USŁUGI CATERINGOWE BARBARA PIETRZYK
W TYTULE WPŁATY NALEŻY PODAĆ SZKOŁA NR. 191
IMIĘ I NAZWISKO
KLASA
W PRZYPADKU WYBORU JEDNEGO Z DAŃ, PROSZE ZAZNACZYĆ W TYTULE WPŁATY NP. ZUPA LUB II DANIE
NIEOBECNOŚCI ZGŁASZAMY TYLKO SMS NA NUMER TELEFONU 690-075-009
NIE PÓŹNIEJ NIŻ DO GODZINY 8.00 RANO
KWOTĘ ZE ZGŁOSZONYCH NIEOBECNOŚCI ODLICZAJĄ PAŃSTWO PRZY OPŁACENIU NASTĘPNEGO MIESIĄCA,SAMODZIELNIE .
PROSZĘ O POTWIERDZENIE SMS ,ŻE DOKONANO PRZELEWU NA NASTĘPNY OBIADOWY MIESIĄC.
WSZYSTKIE INDYWIDUALNE POTRZEBY I ZAPYTANIA PROSZĘ
KIEROWAĆ NA MÓJ NUMER TELEFONU 690-075-009 SMS (BARBARA PIETRZYK)
JEŚLI UCZEŃ CHCIAŁBY WYKUPIĆ W DANYM DNIU POJEDYNCZY OBIAD, MUSI ZGŁOSIĆ TO DO 8 RANO SMS
A OPŁATĘ MOŻE UIŚCIĆ W OKIENKU OBIADOWYM, PODCZAS PRZERWY OBIADOWEJ
NA OBIADY ZAPRASZAMY OD PONIEDZIAŁKU DO PIĄTKU, PODCZAS PRZERWY OBIADOWEJ O GODZINIE
12.30 (POSIŁKI BĘDZIE WYDAWAŁ PAN TOMEK.


Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1169/2011 z dnia 25 października
2011 r. w sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat żywności.
Drogi Rodzicu (Opiekunie)!
W naszej kuchni używane są produkty zawierające alergeny pokarmowe i
produkty powodujące nietolerancje pokarmowe, w tym produkty zawierające
„ŚLADOWE ILOŚCI ALERGENÓW” lub „MOGĄCE ZAWIERAĆ ALERGENY”
wymienione w tabeli poniżej:
Lp. Alergen wg
rozporządzenia Produkty
1
ZBOŻA
ZAWIERAJĄCE
GLUTEN
mąka pszenna, płatki owsiane, kukurydziane, kasza manna, kuskus,
kasza jęczmienna, makaron, bułka tarta, kawa inka, groszek ptysiowy,
grzanki, biszkopty, pieczywo białe pszenne, żytnie, bułka pszenna,
otręby, ciasta, kisiel, rodzynki
2 MLEKO mleko, masło, jogurt, ser, twaróg – ser biały, margaryna, śmietana,
maślanka, kefir, kisiel, budyń, wędlina,
3 JAJA jaja, biszkopty, wypieki, ciastka, makaron jajeczny,
4 RYBY ryby surowe – mrożone, przetworzone – konserwy rybne: tuńczyk w
oleju, makrela w pomidorach i w oleju, łosoś w pomidorach i oleju.
5 SOJA grzanki
6 SELER seler jako korzeń i łodyga, wędlina
7 GORCZYCA musztarda, wędlina, produkty mięsne, przyprawa Carry, mieszanki
przypraw.
8 NASIONA
SEZAMU
ziarno sezamowe, masło sezamowe, bułki, wypieki, płatki śniadaniowe,
desery, rodzynki
9 SKORUPIAKI BRAK
10 ORZECHY krem orzechowy do smarowania pieczywa, bakalie, desery, wypieki,
ciasta, wiórki kokosowe,
11 DWUTLENEK
SIARKI
owoce suszone – w szczególności te, które muszą zachować jasny kolor
np. morela,
12 ŁUBINY BRAK
13 ORZESZKI
ZIEMNE
masło arachidowe, bakalie,
14 MIĘCZAKI BRAK
Wykaz produktów jest aktualizowany na bieżąco.